Wie zijn wij?

Wie is LS Administratie

LS administratie is een administratiekantoor, gericht op het MKB zoals middenstand, eenmanszaken, vof etc. Voor elk bedrijf is een betrouwbare administratie noodzakelijk. Als ondernemer heeft u vaak niet de tijd en de kennis om een goede administratie bij te houden. Laat daarom uw administratie verzorgen door een professional.

LS administratie is eigentijds, laagdrempelig, betrokken en gericht op uw bedrijf. Wij zijn een administratiekantoor met een persoonlijke benadering. Wederzijds vertrouwen en openheid vormen een goede basis wat resulteert in een prettige samenwerking en tevredenheid.

Een betaalbaar administratiekantoor

Door de kleinschaligheid van “LS administratie” is het mogelijk dat wij uw administratie kunnen verzorgen tegen een gunstig uurtarief. De teller begint bij ons niet meteen te lopen als u telefonisch of per mail een vraag stelt. Wij specificeren onze nota’s naar de verrichte werkzaamheden, ons uurtarief is geen geheim.

Veel ondernemingen uit het kleinbedrijf, zoals eenmanszaken, ZZP’ers, VOF hebben voor hun administratie niet direct een accountant nodig. Wij stimuleren u wel om uw administratie zoveel mogelijk zelf te doen. Mocht u hiervoor geen tijd hebben dan is het wellicht tijd om de hulp van LS administratie in te roepen.

Indien uw bedrijf groter wordt kan LS administratie een schakel zijn tussen uw boekhouding en uw accountant.Zo houdt u als ondernemer genoeg tijd over om te ondernemen.

“Doe de goede dingen en doe ze goed”.

Dan doen wij de administratie voor u!

Bel geheel vrijblijvend voor een afspraak, of mail naar ons. Uw reacties worden beantwoord door Carla van Harmelen of Coen Ligtenberg